Kennismakingskwartiertje

Misschien wil je graag eens kennismaken, bijvoorbeeld om te merken of het klikt. Of om wat vragen te stellen over vergoedingen. We plannen dan een afspraak van 15 minuten. Dat is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend.

Intake en behandelplan

Na een eventueel kennismakingskwartiertje plannen we een eerste gesprek. In dat eerste gesprek kijken we samen naar je hulpvraag. Kort bespreken we allerlei zaken over jou en jouw leven en proberen we inzicht te krijgen in je problemen en in de mogelijke oorzaken. Daarna spreken we samen af wat het gewenste doel van de behandeling is. In sommige gevallen besluiten we in overleg dat het beter is om je door te verwijzen.
Doorgaans werken we klachtgericht en kortdurend aan het behandeldoel. Met verschillende werkvormen zoeken we naar de vorm die past bij jou in combinatie met je klacht. Zo zetten we ons samen in om het gestelde doel te bereiken. Jij met jouw deskundigheid wat betreft je eigen persoon en ik met mijn vakkennis.

 

Hoeveel gesprekken nodig zijn hangt af van de aard en omvang van je problemen en van je hulpvraag.

Trainen of workshop op maat

De Binnenkamer ontwikkelt ook maatwerktrainingen en -workshops. Bijvoorbeeld m.b.t. mindfulness. Neem gerust contact op. Dan brengen we samen de wensen en mogelijkheden in kaart.

Kennismakingskwartiertje

"Iedereen heeft wel eens een periode dat het leven minder lekker loopt. Lukt het niet om de dingen zelf weer op de rit te krijgen? Komen problemen toch steeds terug? De Binnenkamer helpt je. Graag!"