Contact

De Binnenkamer, studio voor psychologie, mindfulness en oudercoaching.

Drs. Annemarie Vaarkamp

KVK 55379583
NIP 205396
NFG 7711307644
TCZ licentie 810002R

Social media

Als je het leuk vindt om af en toe iets van mij te lezen of zien, volg mij dan op Instagram of LinkedIn. Vind ik leuk! šŸ˜‰

Kantoor

Son en Breugel
Nieuwstraat 54
5691 AD Son en Breugel

Dit is bijĀ LEIN Vrouwenzorg. LEIN Vrouwenzorg is een centrum waar vele verschillende zorgverleners samenwerken op het gebied van zorg, coaching, training en themabijeenkomsten gericht op vrouwen. Dit biedt veel samenwerkingsmogelijkheden en dus de beste zorg! Maar geen nood als je niet in dit plaatje past; iedereen tussen de 18 en 88 jaar zich kan aanmelden bij de Binnenkamer. Aarzel dus niet om contact op te nemen als je vragen hebt.

Wachtlijst

DeĀ wachttijdĀ varieert, maar bedraagt meestal enkele weken. Wel spreek ik graag af dat ik contact met je opneem als er door een uitvaller eerder plek vrij komt.

E-mailconsult

SchrijfĀ je liever dan dat je praat? Een e-mailconsult behoort ook tot de mogelijkheden.

Online

Het is ook mogelijk elkaarĀ onlineĀ te spreken. Daarvoor gebruik ik een platform dat helemaal voldoet aan de AVG standaard.

Ik ontmoet je graag op de manier die bij jou past. Via het contactformulier kun je je wensen doorgeven.

Klachten

Eventuele ongenoegens zijn altijd bespreekbaar. Als je van mening bent dat je bij De Binnenkamer niet goed geholpen wordt, maak dit dan kenbaar. We kunnen dan samen naar een andere oplossing zoeken. Het gaat er tenslotte om dat we de weg vinden die bij jou past. De Binnenkamer voldoet aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Je kunt ook terecht bij de NFG, klik danĀ hier.

Hieronder vind je alleĀ wettelijk verplichte voorwaarden en bepalingen betreffende privacyĀ van De Binnenkamer:

Disclaimer

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Binnenkamer spant zich in om de informatie zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Wijzigingen en fouten worden voorbehouden. De Binnenkamer aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade hoe dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Ā 

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Het auteursrecht berust bij Annemarie Berkhof. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Annemarie Berkhof.